Folytatódik a Balokány-liget szépítése, most a burkolatot cserélik (Pécsma.hu)

Post

  |  

A korábban rendkívüli népszerűségnek örvendő Balokány-ligetben a beavatkozások részeként megújul a kültéri rendezvények lebonyolításához szükséges területrész burkolata, ismét lefestik a nézőtér padjait, korszerűsítik a közvilágítást, továbbá új, vandálbiztos ivókutat helyeznek ki. Mindezt egy pályázat teszi lehetővé, ahogy arról már korábban beszámoltunk

A Balokány-ligetben a szépítőprogram eredetileg május végéig tartott volna, de a veszélyhelyzet miatt ősz végére tolódott a befejezés, tudtuk meg Pánovics Attila programkoordinátortól.

– Az ivókút cseréje és a közvilágítás korszerűsítése már tavaly megtörtént, május végéig befejeződik a burkolat részleges cseréje, illetve a hiányzó vagy törött betonlapok pótlása és kijavítása. Ősszel folytatódik tehát a többi programelem, amihez megkötöttünk hat darab együttműködési megállapodást a partnerekkel, köztük a városi önkormányzattal, a PTE-vel és a Szakképzési Centrummal. Közben már előkészítés alatt van a tószínpad felújítása, így a két projekt időben is közelebb került egymáshoz, az egyik befejezését rögtön követheti majd a másik – tájékozatott Pánovics Attila.

https://www.pecsma.hu/pecs-aktual/folytatodik-a-balokany-liget-szepitese-most-a-burkolatot-cserelik

None :P None :P