A végéhez közeledik a “Balokány-Polisz” elnevezésű program Pécsett (police.hu)

Post

  |  

A Balokány-ligetért Egyesület tavalyi nyertes pályázatának keretén belül megvalósuló háromnapos rendezvénysorozat zárult 2020. szeptember 30-án Pécsett, a Balokány-Pepita Közösségi Térben. A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával megvalósuló „Balokány-Polisz” építészeti bűnmegelőzési programban együttműködő partnerszervezetként vett részt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendezvénysorozaton az egyesület elnöke dr. Pánovics Attila ismertette a résztvevők számára a „Balokány-Polisz” projekt részleteit, továbbá beszélt a Balokány-liget felújításának céljairól, amely többek között egy olyan biztonságos környezet létrehozása, amely a családoknak kínál majd a jövőben szórakozási és pihenési lehetőséget.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közösségi szolgálatot ellátó diákok közreműködésével, preventív jelenlétet biztosított a liget területén. Az építészeti szakágban tanuló pécsi diákok számára vagyonvédelmi, áldozatvédelmi és ifjúságvédelmi témában tartottak interaktív előadásokat a szakemberek.

A „Balokány-Polisz” elnevezésű pályázati program folytatásában egy tószínpad létrehozására kerül sor.

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/baleset-megelozes/aktualis/a-vegehez-kozeledik-balokany-polisz-elnevezesu

None :P None :P