Megtelt a Balokány-liget! (pécsma.hu)

Post

  |  

Zsúfolásig megtelt a Balokány-liget és a Zsolnay Kulturális Negyed május 1-én. Bár ez utóbbiban inkább a kulináris élvezeteké a főszerep, a tónál igazi retró hangulat várja a majálisozókat. És még nem késő csatlakozni!

Évtizedek óta a városi majálisok fő helyszíne a Balokány-liget. Idén pedig családi majálist hirdettek, ahol az egészen picik is kedvükre válogathatnak a programok között.

– Május 1 a munka ünnepe, idén a családok évében a családok napja is. Ebben az évben ezért olyan programokkal várjuk a Balokány-ligetbe látogatókat, amelyek között a család minden tagja a legkisebbtől, a nagyszülőig találhat kedvére valót – mondta Őri László, Pécs alpolgármestere.

A gyerekeknek csónakbemutatóval, makett hajóversennyel készültünk, a szülőknek pedig a hagyományos sörivóverseny sem maradhat el, este pedig retro disco várja a pécsieket – tette hozzá Őri László, Pécs alpolgármestere.

Ha az elektromos csónak elnyeri a pécsiek tetszését, akkor sűrűbben is találkozhatnak majd vele a tavon. A tervek szerint még csónakházat is kialakítanának ezeknek a vízi járműveknek.

Aki pedig csatlakozna a majálishoz, késő estig megteheti!

None :P None :P